کامپوزیت دندان و طرفداران خاص آن
یکی از روش های زیبایی برای اصلاح شکل و فرم دندان ها استفاده از کامپوزیت دندان است. این تنها عملکرد کامپوزیت ها نیست. در این مقاله سعی داریم شما را با این روش جذاب و زیبا که در حال حاضر طرفداران خاص خود را دارد آشنا کنیم.
کامپوزیت دندان و طرفداران خاص آن
یکی از روش های زیبایی برای اصلاح شکل و فرم دندان ها استفاده از کامپوزیت دندان است. این تنها عملکرد کامپوزیت ها نیست. در این مقاله سعی داریم شما را با این روش جذاب و زیبا که در حال حاضر طرفداران خاص خود را دارد آشنا کنیم.
کامپوزیت دندان روشی است که باعث تغییر رنگ دندان ها ، شکل ، اندازه و شکل ظاهری دندان میشود. اگر تا به امروز دندان های خود را با خمیر دندان پر کرده اید ، پس حتماً با این روش آشنا هستید. این کامپوزیت بر روی دندانهای نامنظم ، شکسته و آسیب دیده قرار می گیرد تا توسط اشعه به شکل دندان سفت شود.
کاربرد کامپوزیت دندان
شاید برایتان جالب باشد که بدانید کامپوزیت دندان تنها کاربرد زیبایی دندان نیست. در اینجا برخی از رایج ترین کاربردهای کامپوزیت های دندانی آورده شده است:
- ترمیم دندان های شکسته
- نرم کردن و اصلاح ترک ها
- از بین بردن دندان های بد و تغییر رنگ دندان ها
- از بین بردن لکه های دندان
- درمان شکستگی دندان
- شکاف بین دو دندان را پر کنید
- بی نظمی و به هم ریختگی دندان ها را از بین ببرید
- پر کردن دندان هایی که دچار پوسیدگی شدید شده اند
مراقبت های بعد کامپوزیت دندان
مراقبت بعد از هر عمل زیبایی بسیار مهم است و در ماندگاری بسیار موثر است. در اینجا برخی از مهم ترین مراقبت های دندانی پس از کامپوزیت آورده شده است:
بهداشت دهان و دندان یکی از مهم ترین مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان می باشد. بنابراین بعد از کامپوزیت دندان های خود را مرتب مسواک بزنید.
نخ دندان کشیدن منظم خطر پوسیدگی دندان را به حداقل می رساند. این را در نظر داشته باشید.
استفاده از دهانشویه باکتری های موجود در دندان های شما را به طور کامل از بین می برد.
هر شش ماه یکبار به دندانپزشک خود مراجعه کنید و دندان های خود را چک کنید.
ممکن است دندان های شما به دلیل استفاده از غذاها یا نوشیدنی های رنگی آسیب دیده و تغییر رنگ دهند. با مراجعه به دندانپزشک و پولیش دندان های خود می توانید دندان های کامپوزیت خود را مانند روز اول رنگ آمیزی کنید.
5 نکته ضروری بعد از کامپوزیت دندان
- اگر لثه های شما بعد از کامپوزیت متورم یا عفونی شد، فوراً به دندانپزشک خود اطلاع دهید.
- اگر دندان های شما بعد از کامپوزیت دچار پوسیدگی پیشرونده شدند، کامپوزیت را بردارید و مراحل درمان دندان های خود را دنبال کنید.
- تا حد امکان از خوردن غذاها و نوشیدنی های رنگی خودداری کنید.
- مواد کامپوزیت رزین است و مقاومت زیادی ندارد. از خطرات گاز گرفتن و غذاهای سفت خودداری کنید تا کامپوزیت های شما شکسته نشوند.
- سیگار باعث پوسیدگی دندان و تغییر رنگ کامپوزیت ها می شود.
کامپوزیت دندان در کلینیک دندانپزشکی قلهک
برای ترمیم و درمان دندان احتیاج است که او را نزد فرد متخصص برد تا با توانایی بهتری به انجام کار شما بپردازند.
کلینیک قلهک در تهران یکی از مراکز تخصصی دندان می باشد که دارای دندانپزشکان متخصص است و این برای کسانی که به دنبال دندانپزشک با تجربه هستند فرصت مناسبی است تا از خدمات این مجموعه بهره مند شوید.
از دانش علمی و تجربه بالای موسسین و متخصصان این کلینیک، همچنین امکانات و تجهیزات بروز و کارآمد از جمله ویژگی های منحصر به فرد کلینیک قلهک است.
https://clinicgholhak.com/