کامپوزیت دندان از روش های جدید دندانپزشکی است و باعث می شود شما داشتن لبخندی زیبا را تجربه کنید. از کامپوزیت دندان برای سفید کردن و مرتب کردن دندان ها به کار می رود و عده زیادی در حال حاضر به انجام آن رو آورده اند و صاحب دندان هایی زیبا شده اند.
طول عمر کامپوزیت دندان
کامپوزیت دندان از روش های جدید دندانپزشکی است و باعث می شود شما داشتن لبخندی زیبا را تجربه کنید. از کامپوزیت دندان برای سفید کردن و مرتب کردن دندان ها به کار می رود و عده زیادی در حال حاضر به انجام آن رو آورده اند و صاحب دندان هایی زیبا شده اند.
کامپوزیت از بهترین خدماتی است که شما در دندانپزشکی می توانید از آن استفاده نمایید. دردرمان با این روش با مواد مخصوص این کار شکل ظاهری دندان شما را هم رنگ دندان های طبیعی در می آورد و لبخندی زیبا را به شما هدیه می دهند. علاوه بر این با استفاده از این روش می توانید به ترمیم دندان های آسیب دیده بپردازید و ظاهر دندان هایتان را مرتب و زیبا سازید.
اما شاید برای شما سوال باشد که با وقت و هزینه ای که در این راه صرف می شود چه مدت کامپوزیت دندان شما عمر می کند.
در پاسخ این سوال باید گفت مدت عمر کامپوزیت در درجه اول به خود شما بستگی دارد اینکه بعد از انجام مراقبت های لازمه را انجام دهید و بهداشت دهان و دندان را به طور مداوم و مستمر رعایت کنید، می توانید مدت زمان طولانی تر از کامپوزیت دندان خود استفاده نمایید.
اما به طور کل بعد از قرار دادن کامپوزیت دندان می توانید حداقل 5 تا 8 سال برای شما عمر می کند. از مراقبت هایی که به این امر کمک می کند میتوان موارد زیر را نام برد:
شکستن پسته ، دانه ، بادام و انواع غذاهای سفت یا جویدن یخ ، ته دیگ و با دندان های طبیعی بسیار مضر است. این آسیب در مورد دندانهای کامپوزیت بسیار جدی تر است و در صورت عدم درمان ، احتمال شکستگی یا لب پریدگی بسیار بیشتر است.
عاداتی مانند نگه داشتن سوزن ، گیره مو یا هر چیز خارجی دیگر با دندان می تواند به کامپوزیت ها آسیب برساند. در واقع آنچه تضمین کننده دوام کامپوزیت دندان است ، نحوه نگهداری آن است.
مسواک زدن و نخ دندان کشیدن و سایر مراقبت های بهداشتی که توسط پزشک توصیه شده است باید به طور کامل و منظم انجام شود تا از پوسیدگی بیشتر جلوگیری کند.
ویزیت منظم از کامپوزیت و بهداشت دندان را در برنامه سالانه خود قرار دهید. مصرف مواد رنگی مانند چای ، قهوه و تنباکو (سیگار و قلیان) باید در تمام درمان های زیبایی به حداقل برسد. تأثیر مواد رنگی روی کامپوزیت های دندانی (مواد همرنگ دندان) بیشتر از لمینت های سرامیکی و روکش است. این مراقبت در بلیچینگ دندان نیز بسیار اساسی است. کامپوزیت دندان باید در صورت شکستگی ترمیم شود. برای روش کامپوزیت دندان از آلیاژ نقره و کامپوزیت استفاده می شود. کامپوزیت رزین فعال شده با نور هستند که وقتی اشعه آبی به آن بخورد محکم می شود.
این مواد نرم هستند و قابلیت انعطاف پذیری دارند و هزینه کمتری را نیز دارا می باشند و به دندان های طبیعی بسیار نزدیک هستند و به راحتی برای شما نصب می گردد.
در ادامه به این می پردازیم که کامپوزیت دندان چه کاربردی دارد و مزایای استفاده از آن چیست.
کامپوزیت دندان برای چه کسانی مناسب است؟
کامپوزیت دندان همانطور که گفته شد از روش های مناسب ترمیم و زیبایی دندان هاست. اما باید این را بدانید که انجام این روش برای خیلی از مناسب نمی باشد و باید روش های دیگری را برای درمان خود انتخاب نمایند.
کامپوزیت همانند لمینت دندان برای دندان های سالم استفاده می شود و اگر دندان های شما پوسیدگی و یا هر مشکل دیگری داشته باشد از این روش برای خود نمیتوانید استفاده کنید.
شما با مراجعه به دندانپزشک خود اول باید وضعیت دهان و دندانتان را بررسی نمایید و بعد روش مناسبی برای برای ترمیم و زیبایی دندانتان انتخاب کنید.
کامپوزیت دندان مناسب افراد با خصوصیات زیر نمی باشد:
- عادت دندان قروچه کردن
- سایش شدید دندانی
- نا مرتبی دندانی شدید
- بیماری لثه فعال
- بهداشت دهانی بسیار پایین
از لمینت سرامیکی استفاده نمایند. چون ضخامت لمینت کوچک است و برای دندان های برجسته مناسبتر می باشد.
مزایای استفاده از روش کامپوزیت دندان
هر روش درمان دندانپزشکی دارای مزایا و معایبی می باشد که دانستن آن کمک می کند تا با آگاهی کامل و با نظر دندانپزشک روشی را برای خود انتخاب نمایید.
انجام کامپوزیت دندان مزایای زیادی را از نظر ترمیم و همچنین زیبایی از نظر متقاضی به همراه خواهد داشت. برخی از این مزایا عبارتند از:
- حفاظت از ساختار ضعیف دندان
- جلوگیری از گسترش ترک دندان
- کابرد آن برای ترمیم های پس از عصب کشی
- پوشش دهی مناسب شکستگی دندان
- تصحیح عملکرد دندان برای جویدن غذا پس از شکستگی دندان
- حفاظت از دندان در برابر سایش
- راه اتصال بریج به دندان
- پوشش مناسبی برای ایمپلنت
- اصلاح بد رنگی دندان
- اصلاح فرم، طول و پهنای دندان
- تصحیح بد شکلی دندان
- بستن فواصل دندانی (دیاستما)
- اصلاح به هم ریختگی جزیی دندان ها
در حال حاضر با پیشرفت علم دندانپزشکی، در کلینیک های دندانپزشکی تمام مراحل ساخت قالب و روکش در جلسه اول به صورت دیجیتالی انجام می دهند و احتیاج نیست زمان زیادی را برای این کار صرف کنید. اما این را هم در داخل پرانتز بگوییم که استفاده از این روش هزینه بیشتری را برای شما خواهد داشت.
اما خوب است از معایبی که این روش هم برای شما بگوییم تا با آگاهی کامل برای انجام آن تصمیم بگیرید:
اگرچه روکش های دندانی کاملاً ایمن و بی خطر هستند ، اما مانند سایر روش های درمانی دندانپزشکی می تواند عوارض جانبی یا خطری داشته باشد. از جمله معایب و عوارض احتمالی این روکش های دندانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بروز عفونت
- بروز حساسیت و آلرژی
- پوسیدگی دندان
- دشواری در غذا خوردن
- شکستن و یا جدا شدن کامپوزیت و لمینت دندان
کامپوزیت دندان درکلینک قلهک
همانطور که گفته شد برای ترمیم و درمان دندان احتیاج است که او را نزد فرد متخصص برد تا با توانایی بهتری به انجام کار شما بپردازند.
کلینیک قلهک در تهران یکی از مراکز تخصصی دندان می باشد که دارای دندانپزشکان متخصص است و این برای کسانی که به دنبال کامپوزیت دندان در کنار دندانپزشک با تجربه هستند فرصت مناسبی است تا از خدمات این مجموعه بهره مند شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می تواند به وب سایت کلینک مراجعه فرمایید.
www.clinicgholhak.com