کامپوزیت,کامپوزیت دندان,مشکلات دندان,رنگ پریدگی دندان,ترکیبات کامپوزیت دندان,اجزاء کامپوزیت دندان,طرح لبخند دندان,مراحل کامپوزیت دندان,متخصص کامپوزیت دندان,دندانپزشک کامپوزیت دندان,مراقبت از کامپوزیت,درمان با کامپوزیت,مشکلات کامپوزیت,ماندگاری کامپوزیت,کلینیک دندانپزشکی قلهک
مجله دندانپزشکی کلینیک قلهک

آیا کامپوزیت برای زیبایی انجام میگیرد؟

اغلب از کامپوزیت دندانهای جلو برای پوشاندن نقص دندان و زیبایی هرچه بیشتر طرح لبخند استفاده می شود. مشکلاتی مانند فاصله بین دندانها، دندانهای شکسته یا رنگ پریده و دندانهایی که تغییر رنگ داده اند با کامپوزیت دندان رفع می شود.


آیا کامپوزیت برای زیبایی انجام میگیرد؟

کامپوزیت دندان بیشتر کاربردهای زیبایی دارد. در دندانپزشکی مدرن ، اغلب از کامپوزیت دندانهای جلو برای پوشاندن نقص دندان و زیبایی هرچه بیشتر طرح لبخند استفاده می شود. مشکلاتی مانند فاصله بین دندانها، دندانهای شکسته یا رنگ پریده و دندانهایی که تغییر رنگ داده اند با کامپوزیت دندان رفع می شود.

ترکیبات کامپوزیت دندان

کامپوزیت از چهار جز تشکیل شده است:

  • ماتریس رزین
  • ذرات پرکننده
  • اتصال و پرکننده ماتریس
  • آغازگر و تسریع کننده واکنش پلیمریزاسیون

عمر-کامپوزیت-دندان

چه کسانی نباید از کامپوزیت دندان استفاده کنند

تقریباً همه افراد می توانند از کامپوزیت دندان برای اصلاح طرح لبخند خود استفاده کنند. لازم به ذکر است که از روش های زیبایی دندان مانند کامپوزیت دندان و لمینت دندان بر روی دندان هایی استفاده می شود که اساساً سالم و ردیف هستند.

در واقع از کامپوزیت ها و لمینت ها فقط برای رفع مشکلات زیبایی دندان ها مانند رفع کج شدن دندان ها ، فاصله بین دندان ها و ... استفاده می شود و نمی توانند در درمان و مشکلات عملکردی دندان ها موثر باشند.

به همین دلیل ، دندانپزشک زیبایی برای دریافت کامپوزیت و لمینت ابتدا وضعیت دندان های شما را ارزیابی می کند و اگر مشکل عمده ای در دندانپزشکی ندارید ، این روش ها را روی دندان های شما اعمال می کند.

برای کسانی که مشکلات دندانی مانند پوسیدگی دندان ، بیماری لثه ، دندان های شدید کج و غیره دارند ، ابتدا باید این مشکلات با سایر روش های دندانی برطرف شود ، سپس برای دندان های زیبایی ، از روش های زیبایی دندان و لمینت دندان استفاده شود.

به طور کلی ، افرادی که مشکلات زیر را دارند ممکن است تا زمان حل مشکل کاندیداهای مناسبی برای کامپوزیت دندان و لمینت دندان نباشند.

  1. افرادی که عادت هایی مانند دندان قروچه دارند.
  2. افرادی که ساییدگی شدید دندان دارند.
  3. افرادی که دچار پوسیدگی شدید دندان هستند.
  4. افراد مبتلا به بیماری لثه فعال.
  5. افراد با سلامت دهان و دندان بسیار ضعیف.
  6. همچنین افرادی که دندان هایشان برجسته تر است برای اصلاح طرح لبخند خود باید به جای دندان کامپوزیت از لمینت سرامیکی استفاده کنند. ضخامت لمینت دندان های سرامیکی بسیار ناچیز است و بنابراین برای افرادی که دارای دندان برجسته هستند بیشتر مناسب است.

مراحل کامپوزیت دندان

مراحل کامپوزیت دندان ، فقط در یک جلسه دندانپزشکی توسط متخصص کامپوزیت دندان انجام می شود. چون کامپوزیت دندان توسط خود متخصص کامپوزیت روی دندان قرار می گیرد، به همین دلیل ، کامپوزیت دندان بیش از سایر روش ها به ترکیبی از مهارت و مهارت دندانپزشکی نیاز دارد. به طور کلی ، مراحل انجام کامپوزیت دندان به شرح زیر است :

  1. . در مرحله اول ، در صورت لزوم ، هرگونه کار دندانپزشکی زیبایی و درمانی مانند لیفت لثه باید انجام شود.
  2. در صورت لزوم ، اندکی آماده سازی روی دندان های بیمار انجام می شود.
  3. انتخاب رنگ دندان کامپوزیت در این مرحله انجام می شود.
  4. دندان ها را ایزوله کردن ، اسید زدن ، شستن  و خشک کردن دندانها.
  5. 5- دندانپزشک با استفاده از انواع مختلف کامپوزیت شروع به ساخت روکش های کامپوزیت می کند.
  6. پالیش و اتمام کامپوزیت.
  7. شستشوی فیزیولوژیکی لثه ها پس از درمان.

شرایط-کامپوزیت-دندان

مراقبت های پس از درمان کامپوزیت

پس از درمان ، دندان ها به سرما ، گرما یا غذای سفت حساس هستند ، البته جای نگرانی نیست و طبیعی است و با گذشت زمان بهبود می یابد.

  • بعد از کار ، باید از خوردن غذا ، به خصوص غذای سفت یا رنگی ، برای چند ساعت خودداری کنید. پس از آن ، رژیم باید دنبال شود و از گاز گرفتن غذاهای سفت مانند سیب خودداری شود.
  • سلامتی شخصی به هیچ وجه نباید فراموش شود.
  • از مصرف زیاد نوشیدنی های رنگی مانند قهوه خودداری کنید.
  • از استعمال دخانیات خودداری کنید ، زیرا در طولانی مدت اثرات مخربی روی کامپوزیت دندان خواهد گذاشت.

یکی از مشکلات افرادی که کامپوزیت ونیر انجام داده اند این است که بین دندان هایشان زرد میشود.

این می تواند به دلیل صیقل نادرست بین دندان ها باشد. در واقع بین دندان ها باید مانند سطح دندان صیقلی و صاف باشد تا بعدا لک نشود.

یکی از ابزارهای پرداخت کامپوزیت در ناحیه بین دندان ها نوارهای پرداخت کامپوزیت است.

ماندگاری کامپوزیت دندان چقدر است؟

اگر کامپوزیت دندان به درستی انجام شود و مواد به کار رفته در کامپوزیت از کیفیت خوبی برخوردار باشند ، این روش یکی از با دوام ترین روش های سفید شدن دندان است. دلایل دیگری که در دوام کامپوزیت های دندانی نقش زیادی دارند: بهداشت دهان ، رابطه جنسی دندان و رژیم غذایی است. متوسط عمر کامپوزیت دندان حدود 7 تا 10 سال است. بهداشت منظم یا نامنظم دهان می تواند باعث افزایش یا کاهش عمر کامپوزیت دندان شود.

کامپوزیت-دندان

کلینیک دندانپزشکی قلهک در تهران

برای ترمیم و درمان دندان احتیاج است که او را نزد فرد متخصص برد تا با توانایی بهتری به انجام کار شما بپردازند.

کلینیک قلهک در تهران یکی از مراکز تخصصی دندان می باشد که دارای دندانپزشکان متخصص است و این برای کسانی که به دنبال دندانپزشک با تجربه هستند فرصت مناسبی است تا از خدمات این مجموعه بهره مند شوید.

از دانش علمی و تجربه بالای موسسین و متخصصان این کلینیک، همچنین امکانات و تجهیزات بروز و کارآمد از جمله ویژگی های منحصر به فرد کلینیک قلهک است.

https://clinicgholhak.com/

کلینیک-دندانپزشکی-قلهک


 

دیدگاه شما

0

Website

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
 

مسواک خمیر مخصوص کامپوزیت  دندان
مسواک خمیر مخصوص کامپوزیت  دندان

21 شهریور 1403

انجام کامپوزیت دندان قبل از فیلر لب
انجام کامپوزیت دندان قبل از فیلر لب

11 مرداد 1403

مراجعه به دندانپزشکی بعد از تزریق ژل
مراجعه به دندانپزشکی بعد از تزریق ژل

05 مرداد 1403

همه چیز درباره ونیر دندان
همه چیز درباره ونیر دندان

27 تیر 1403

کامپوزیت دندان در شریعتی
کامپوزیت دندان در شریعتی

25 اردیبهشت 1403